นารา เที่ยววันเดียว

527
เที่ยวนารา สถานที่ท่องเที่ยวสำคัญๆ วันเดียว
Kasuga Taisha is the most revered shrine in Nara, Japan. It was established alongside the capital and is dedicated to the deity safeguarding the city. The shrine also served as the ancestral shrine for the Fujiwara clan, a powerful family during the Nara and Heian Periods. Similar to the Ise Shrines, Kasuga Taisha underwent periodic reconstruction every 20 years for many centuries. However, this c... read more
Todaiji, also known as the "Great Eastern Temple," is a renowned and historically significant temple in Nara, Japan. Built in 752, it served as the central temple for Buddhist temples throughout the provinces of Japan. The temple gained immense power, leading to the capital being relocated from Nara in 784 to reduce its influence on government affairs.
The main hall of Todaiji, called the Daibutsu...
read more
สวนสาธารณะนารา ถือเป็นหน้าตาของเมืองนารา มีพื้นที่กว่า 660 เฮกเตอร์ มีประติมากรรสวยงามต่างๆ ซึ่งผสมผสานกับความงามของแมกไม้ธรรมชาติ และเหล่าฝูงกวางที่เดินทอดน่องอยู่ในสวน... read more
วัดโคฟุคุจิ (Kofukuji) เคยเป็นวัดของครอบครัวฟูจิวาระ ตระกูลที่ทรงอิทธิพลมากที่สุดในช่วงยุุคนาราและเฮอัน ถูกสร้างขึ้นประมาณปี 710 ในช่วงเดียวกับที่นาราเป็นเมืองหลวง เคยมีอาคารมากกว่า 150 อาคารภายในวัด
 
แต่ปัจจุบันนี้เหลืออยู่เพียงไม่กี่อาคารซึ่งมีอาคารหลัก 2 อาคาร, เจดีย์ห้าชั้นและเจดีย์สามชั้น สำหรับเจดีย์ 5 ชั้นนั้นสูงเป็นอันดับสองของเจดีย์ในญี่ปุ่น รองจากเจดีย์ที่วัดโทจิในเกียวโตเพียง...
read more
ภายในพื้นที่ปราสาท แบ่งออกเป็น 3 โครงสร้างที่ซับซ้อน อาคารที่สำคัญที่สุดคือ Audience Hall (Daigokuden) ซึ่งเป็นห้องที่ใหญ่ที่สุด ได้รับการปรับปรุงในวันครบรอบ 1,300 ปีแห่งเมืองนารา และเปิดให้ประชาชนได้เข้าชมเมื่อเดือนเมษายน ปี 2010 สมัยก่อนห้องโถงนี้ ใช้เป็นสถานที่ประกอบพิธีการสำคัญ ๆ และการประชุมต่าง ๆ บนเพดานตกแต่งด้วยสัตว์ 4 ชนิดบนเข็มทิศ และภาพของ 12 นักษัตร กลางห้องโถงเป็นที่ตั้งของบัลลังก์... read more

กำลังเป็นที่นิยม

จัดทริปของคุณ

ร้านอาหารใกล้เคียง