เกียวโต น่าเที่ยว

855
วัดของโตเกียวที่ได้รับการยกย่องเป็นมรดกโลก เป็นวัดพุทธที่สำคัญ มีบริเวณกว้างใหญ่ เต็มไปด้วยอาคารเก่าแก่มากมาย เรียกได้ว่าเดินชมได้แบบไม่มีเบื่อ มีอาคารตรงทางเข้าเรียกว่า Sanboin เเละเจดีย์สูง 38 เมตร เป็นสิ่งก่อสร้างที่เก่าแก่ที่สุดในเกียวโต เเละมีจุดสำคัญอีกจุดนึง คือ Bentendo เป็นอาคารสีแดงริมสระน้ำ ตกแต่งด้วยธรรมชาติ ด้วยใบไม้สีแดง 
มีค่าเข้า ผู้ใหญ่ 600 เยน เด็กอายุ 12-17 ปี 300 เยน เด็กอ...
read more
Ryoanji Temple, located in Kyoto, is home to Japan's most famous rock garden. Originally built as a villa for aristocrats during the Heian Period, it was later converted into a Zen Buddhist temple in 1450. Belonging to the Myoshinji school of the Rinzai sect of Zen Buddhism, Ryoanji Temple holds great historical and cultural significance.
The centerpiece of Ryoanji Temple is its enigmatic rock gar...
read more
วัดนินนาจิ (Ninnaji Temple) เป็นหนึ่งในวัดที่มีความสำคัญเป็นอย่างยิ่งของเกียวโตที่ได้รับการถูกบันทึกเป็นมรดกโลก วัดนินนาจิ สร้างเสร็จสิ้นในปี 888 มีเจดีย์ห้าชั้นที่งามวิจิตร ประตูขนาดใหญ่ สวนที่มีการออกแบบจัดวางอย่างงดงาม (มีสระน้ำ, สะพานและหินเก่า), สวนหินกรวดที่มีการคราดให้เป็นลวดลาย, บ้านสำหรับพิธีชงชา และจุดชมซากุระที่มีชื่อเสียงอีกที่หนึ่ง เพราะต้นซากุระที่นี่จะบานช้ากว่าที่อื่น และเรียกกันว่... read more
Founded at the beginning of the Heian period or after the capital of Japan moved to Kyoto (around 700 AD) as a large temple in the east. and on the opposite side of Saiji Temple, which the temple will be on the west side When looking at an overview of Tokyo, these two temples flank the southern entrance to the city and act as the pre-city walls. Toji Temple is registered as a World Heritage Site.E... read more

กำลังเป็นที่นิยม

จัดทริปของคุณ

ร้านอาหารใกล้เคียง